Lasteraamatukogus näeb Viive Noore juubelinäitust

Viive Noore näitus. Foto: Haapsalu lasteraamatukogu
Viive Noore näitus. Foto: Haapsalu lasteraamatukogu

Haapsalu lasteraamatukogus on jaanuari lõpuni üleval Viive Noore juubelinäitus „Haldja sünnipäev”, kus näeb Noore illustratsioone lasteraamatutele, samuti variatsioone libahundi, väikese merineitsi ja Punamütsikese teemadel.

Tegemist on kunstniku loomingus uue, nn tumeda perioodi piltidega, milles ta julgelt segab õrna akvarelli ja jõulist kollaaži. Eesti lugejale on Noore viimased tööd kättesaadavad näiteks Hilli Ranna muinasjuturaamatus „Hajameelse haldja sünnipäevapidu“.

Haapsalus on üleval ka pildid Bianca Maria Tricarico raamatust „Trummilinna lood“, mis ilmus Itaalias ning samuti niinimetatud vaikiva raamatu „Lilla printsess“ illustratsioonid.

Viive Noor tähistas tänavu sügisel oma 65. sünnipäeva.

Näitust saab külastada lasteraamatukogu lahtiolekuaegadel.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments