Haapsalu taastusravihaigla töötab piirangutega

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Haapsalu taastusravihaigla juht Kadri Englas. Arvo Tarmula
Haapsalu taastusravihaigla juht Kadri Englas. Arvo Tarmula

Haapsalu neuroloogiline rehabilitatsioonikeskus (taastusravihaigla) koroonaviiruse laialdase leviku tõttu viimastel nädalatel täiendavaid piiranguid kehtestanud ei ole. „Uusi piiranguid meil ei ole, aga piirangutega oleme töötanud juba augustist alates,” ütles haiglajuht Kadri Englas. „Praegu on lihtsalt ärevus suurem.”

Englase sõnul peavad neuroloogiahaiglasse ravile tulevad patsiendid andma enne koroonaproovi. Kui piirangud on haiglas taas kehtinud augustist, siis täismahus pole haigla saanud Englase sõnul töötada kevadest saadik. Tema sõnul võtab haigla vastu vähem patsiente, et tagada neile suurem hajutatus.

Englase sõnul toimib endisel ka ambulatoorne vastuvõtt. Ta möönis, et mujal ööbivad ning haiglas protseduuridel ja ravil käivad patsiendid on risk, nagu ka kodu ja töökoha vahel liikuvad töötajad. Englase sõnul on haigla püüdnud riske vähendada sellega, et haiglas olevate ja ambulatoorsel ravil käivate patsientidega tegelevad eri inimesed ja töökorraldus on sätitud nii, et nad puutuvad võimalikult vähe kokku.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments