2

Läänemaale lisandus üks koroonaviirusega nakatunu (täiendatud 12.04)

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Viimase ööpäeva jooksul analüüsiti Eestis 5367 koroonaviiruse testi, neist esmaseid positiivseid teste oli 370. Läänemaale lisandus üks koroonaviirusega nakatunud naine.

Täna Läänemaale lisandunud nakatunu sai viiruse oma juba nakatunud pereliikmelt.

Rahvastikuregistri andmetel laekus enim uusi positiivseid testitulemusi Harjumaale, kus koroonaviirusega nakatumine tuvastati 178 inimesel, neist 132 on Tallinnas. Ida-Virumaale lisandus 96 uut ning Tartumaale lisandus 31 uut positiivset testi tulemust. Pärnumaale lisandus 17 ning Võrumaale 10 uut nakatunut. Rapla- ja Lääne-Virumaale lisandus kuus uut nakatunut, Jõgeva- ja Valgamaale lisandus neli. Põlva- ja Viljandimaale lisandus kolm uut nakatunut ning Saaremaale kaks. Järva- ja Läänemaale lisandus üks uus nakatunu. Kaheksa positiivse testitulemuse saanul puudus rahvastikuregistris märgitud elukoht.

Viimase 14 päeva haigestumus 100 000 inimese kohta on 314,23. Läänemaal on see näit 181,0. Läänemaast kõrgem näit on Tartumaal (218,5), Harjumaal (380,5) ja Ida-Virumaal (665,1).

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Eduard
Eduard

Iga “S.ta Aadu” teab täpselt mis teha…

Aadu
Aadu

Enne see viirus kahjuks ei peatu, kui lähikontaktse lähikontaktne samuti koju peab jääma. Hetkel seda Terviseamet ei nõua/ soovita. Miks küll??? Ja nii need viirust kandvad ilma haigusnähtuteta pereliikmed käivad tööl ja poes ja igalpool mujal kuni haigus välja lööb!! See viirus jääbki sedasi nagu karusell keerlema
1 jaanuaris hakkab kehtima uus haiguhüvitisekord. Huvitav palju siis veel terveid inimesi on kes selle läbi pisutki rahalist toetust saavad?

wpDiscuz