Vigala Sassi eepose ainetel valminud kontsert jääb ära

Erki Meister.

Reede õhtul Haapsalu kultuurimajas toimuma pidanud Aleksander Heintalu ehk Vigala Sassi eepose „Kuldmamma!“ ainetel loodud samanimelise muusikalise poeemi esmaettekanne jääb ära, sest üks esinejatest on olnud koroonaviirusega nakatunu lähikontaktne.

Kontserdikorraldaja Erki Meistri sõnul neil otsest keeldu kontserdi toimumisele ei olnud, sest terviseamet veel esinejaga ühendust võtnud ei ole. „Me ei saa riskida,” ütles Meister.

Poeemi muusika on loonud Meister ise ja ettekandega pidi kammerkoor Flora tähistama oma 30. sünnipäeva. Kontserdil pidid esinema ka Norras elavad artistid Jaak ja Liis Lutsoja. Meister rääkis, et nad olid juba Norra lennujaamas, kui said teada, et kontsert jääb ära.

„Kuldmamma” esiettekanne jääb ära juba teist korda, sest seda oli plaanis seda esitada juba kevadel, kuid siis jäid koroonaviiruse tõttu ära kõik kontserdid.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments