Selgusid Lääneranna valla kaunid kodud

Lääne Elu

info@le.ee

Varbla puhkeküla sadam. Foto: Varbla puhkeküla
Varbla puhkeküla sadam. Foto: Varbla puhkeküla

Lääneranna valla heakorrakonkursi “Kaunis kodu” võitsid Tallinna mnt 59 elamu Lihulas, maakodudest Põldotsa Kirbla külas ning sotsiaal-, äri- ja tootmishoonetest Varbla puhkeküla, vahendas valla infoleht Lääneranna Teataja.

“Heakorrakonkursi eesmärk on innustada omanikke oma kinnistuid korrastama, et aidata sellega kaasa Lääneranna valla meeldivamaks elukohaks muutmisele,” selgitas vallavalitsuse keskkonna- ja arendusspetsialist Maia Leola. 

Leola sõnul esitati ettenähtud tähtajaks, 15. juuniks, üheksa kandidaati: kategoorias elamud tiheasustuses 2 kandidaati, maakodude kategoorias 5 kandidaati ning sotsiaal-, äri- ja tootmisobjektide kategoorias 2 kandidaati. Kortermajade kategoorias tänavu kandidaate ei esitatud.

Hindamiskomisjon külastas kõiki konkursile esitatud kodusid. Hindamisel arvestati kinnistu üldist heakorda, haljastust, väikevormide sobivust ümbritsevasse keskkonda ning terviklikku ruumimõju. Hinnati stiilsust, originaalsust, leidlikkust ning koha omapärast tulenevate võimaluste kasutamise oskust.

Konkursil osalejaid autasustatakse Eesti vabariigi aastapäevale pühendatud sündmusel.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments