Neli kooli on esmaspäevast distantsõppel

Oru kool

Esmaspäevast on koroonaviiruse tõttu distantsõppel Lihula gümnaasium ning Virtsu ja Oru kool. Samuti on osaliselt distantsõppel Nõva kool.

Täna andis positiivse koroonaproovi Oru kooli õpetaja, mistõttu on esmaspäevast kool distantsõppel. Samal põhjusel on ka Nõva kool esmaspäevast osaliselt distantsõppel. Koolid võtavad lapsevanematega ise ühendust ja täpsustavad edasised tegevused.

Esmaspäevast on distantsõppel ka Lihula gümnaasium, kus viirusega nakatus üks õpilane.

Samuti andsid positiivse koroonaproovi nii Virtsu kooli õpilase kui ka Lihula lasteaias käiva lapse vanemad. Seetõttu läheb Virtsu kool üle distantsõppele. Lihula lasteaias võetakse esmaspäevast lapsi vastu õues ning ülelasteaialised üritused jäävad ära.

Samuti on esmaspäevast suletud Haapsalu Vikerkaare lasteaed, sest seal sai üks töötaja reedel positiivse koroonaproovi tulemuse.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Postimees
3 aastat tagasi

Kui inimesed on ohtlikud enesele ja teistele, siis tuleb nad elimineerida, et Elukool ei katkeks teistel

Lääne Elu
3 aastat tagasi

Igasse Läänemaa asutusse 1 koroonahaige ja ongi terve Läänemaa lukus.

Klapitu
3 aastat tagasi

Kuidas 4? Neid ju Ida Virumaalgi, Tallinnas. Lihula pole Läänemaa siin koolide reas.

Postimees
3 aastat tagasi

Ehk oleks mõistlik koolid sulgeda 10 jaanuarini üle Eesti Vabariigi… Muidu tuleb pärast katku ohvrite kokku arvamiseks palgata mitu matemaatika õpetajat(kui enam on muidugi võtta)…

Seda et
3 aastat tagasi
Reply to  Postimees

Ja 10.jaanuaril on tappev viirus koroona kadunud:)

To Postimees
3 aastat tagasi
Reply to  Postimees

Iganes hea ettepanek, koolid 10 jaanuarini kinni. Ja siis kooli lükumas edasi esimese augustini. Kas sa Postimees oled muidu ikka normaalne?