HKHK õpilased ehtisid puud helkuritega

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

HKHK turismiettevõtte teenindaja M-18 õppegrupi tüdrukud ja kooli majandustöötaja Boris Norkin riputasid helkurid Ehitajate tee äärsete puude otsa. Foto Tiia Tiisler

Haapsalu kutsehariduskeskuse (HKHK) õpilased riputasid kooli ümbruskonnas puudele paarsada helkurit.

„Tahame aktsiooniga tähelepanu pöörata sellele, et inimesed oleksid autojuhtidele nähtavamad ning kannaksid helkurit,” ütles HKHK avalike suhete spetsialist Tiia Tiisler, kellelt helkurite riputamise mõte ka pärineb.

Helkureid riputasid puude külge turismiettevõtete teenindaja M-18 õppegrupi tüdrukud koos kooli haldustöötaja Boris Norkiniga. Tüdrukud valmistasid helkurid ka ülesriputamiseks ette, varustades need helkivate paeltega. Tiisleri sõnul küsis nii mõnigi mööduja, kas pannakse üles jõulutulesid.

Kui kõrgemate puude otsa riputatud helkurid on mõeldud kooli juurde viivat teed valgustama kogu pimeda aja, siis kooli peamaja juurest puidumaja juurde viiva ülekäiguraja juurde tehti ka helkuripuu, kust iga soovija saab endale helkuri võtta.

Tiisleri sõnul on seda võimalust ka usinalt kasutatud, sest paarikümnest helkuripuu küljes olevast helkurist oli järgmiseks päevaks alles vaid neli. Tiisler lisas, et helkuripuud täiendatakse pidevalt ja see tähendab, et kõik, kellel on üleliigseid helkureid saavad neid helkuripuu tarbeks koolile anda.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments