Haapsalu jõulukuusk saabub esmaspäeval

Foto: Arvo Tarmula
Foto: Arvo Tarmula

Tänavune Haapsalu jõulukuusk saabub linna esmaspäeva keskpäeval Saunjast.

Haapsalu aselinnapea Tõnu Parbus ütles, et pühapäeva õhtul panevad nad lossiplatsile välja parkimist keelavad märgid. Tänavu Posti tänavale keelavaid märke ei panda, sest kuusk on kitsam kui eelnevatel aastatel. Sellegi poolest ei soovita Parbus esmaspäeval Posti tänava ääres parkida, sest oht, et auto võib kriimustada saada, on siiski olemas.

Jõulukaunistuste paigaldamisega alustas linnahooldus juba ülemöödunud nädalal. Posti tänava puude ümber on valguskett nagu ka Kastani tänava ja suurel trummil olevate valdustipostide ja Krahviaia paviljoni sammaste ümber.

Jõuluehteisse saavad ka Karja tänava vaher, Kodaniketorni õunapuu, Mihkli pargi tamm. Samuti tulevad traditsioonilised kaunistused Tallinna maantee ja Karja tänava postidele.

Haapsalu linnavalitsus ostis sel aastal uusi jõulutulesid 11 000 euro eest – selle sees on kilomeetri jagu valgusketti ja kolm kuusepuud, mille linn paigutab Jaama ringile. Möödunud aastal Jaama ringil olnud installatsioon läheb tänavu Uuemõisa ringteele.

Linn peab jõulutuledes särama 28. novembril kui toimub advendiküünla süütamine.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments