Veel üks Haapsalu linnavalitsuse töötaja nakatus koroonaviirusega

Haapsalu linnavalitsus. Foto: Malle-Liisa Raigla
Haapsalu linnavalitsus. Foto: Malle-Liisa Raigla

Ööpäevaga lisandus Läänemaale üks koroonaviirusega nakatunu, üle 60aastane naine.

Terviseameti Lääne regiooni juht Kadri Juhkam ütles, et naine sai nakkuse töölt – tegemist on Haapsalu linnavalitsuse töötajaga. „Linnavalitsus töötab nagu nii juba distantsil,” ütles Juhkam.

Esimene linnavalitsuse töötaja sai viiruse diagnoosi laupäeval. Möödunud nädala neljapäevast töötab linnavalitsus kodukontoris. Tänasest linnavalitsus enam kodanikke vastu ei võta. „Esialgu oleme 18. novembrini kinni,” ütles Haapsalu aselinnapea Tõnu Parbus.

Ametnikud vastavad kodanikele kas telefoniteel või elektrooniliselt. Kui on vaja avaldusi paberkandjal tuua, tuleb need jätta linnavalitsuse postkasti.

Üle Eesti tuvastati 128 viirusega nakatunut. Enim positiivseid testitulemusi lisandus Harjumaale – 91. Ida-Virumaale lisandus 10 positiivset testitulemust, Tartumaale kaheksa, Raplamaale ja Viljandimaale kaks ning Lääne-Virumaale, Hiiumaale, Pärnumaale, Läänemaale, Järvamaale, Valgamaale ja Põlvamaa üks. Rahvastikuregistris puudus kaheksal positiivse tulemuse saanud inimesel elukoht.

Viimase kahe nädala haigestumine 100 000 inimese kohta on Läänemaal 58,7, Eestis on näit 143,8. Maakondadest kõrgeim on näit Hiiumaal 354,3.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
13 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Teise Arnoldi Tütar
3 aastat tagasi

Mis ametikohal on viiruse saanud? Kus nad liikusid? Kas nende kogu pere on karanteenis?Kuidagi peaks saama kaitsta muid elanikke? Need müüdavad maskid on vist tolmukaitsjad?…ja kallid.

kodanik
3 aastat tagasi

Kas see ei ole järsku linnapea 20.tööaasta tähistamise tagajärg? Ehk tuleks nüüd kogu linnavolikogu ja -valitsuse ametnikud, samuti kõik linnapea õnnitlejad saata kontrolli?

Beib
3 aastat tagasi
Reply to  kodanik

Kas kõik linnavalitsuse töötajate lähikondlased on ka nüüd karantiinis? Igasugustega enam kokku puutuda ei tahaks

Ega
3 aastat tagasi
Reply to  Beib

Beibega ka ei tahaks!

Misasja
3 aastat tagasi
Reply to  kodanik

Arusaamatu miks te sellise avalduse teete!?? Tuletan meelde, et koroona viiruse kohta vale jutu ajamine on kevadest saati endiselt kriminaalkorras karistatav! Milleks selliseid kahtlevaid väiteid avalikult kirjutada?

kodanikule
3 aastat tagasi
Reply to  kodanik

kas ei ole, kas ei ole? Mine küsi linnapea käest, kui Sul on vaja teada, ära oleta.

Juhhaidii
3 aastat tagasi
Reply to  kodanikule

Mida linnapea käest küsida? Ega linnapea tee analüüse. Parem karta, kui kahetseda…

sokkimine pelgalt
3 aastat tagasi
Reply to  Juhhaidii

Muidu siis ikka teeb igaüks iseenda analüüse? Küsida saad, kas ta on haige, mitte, et kas ta analüüsi endal ise tegi.

viloloog
3 aastat tagasi

Kodusel teel analüüs: torka pulk ninna tati sisse, vea tatiga triip paberile, lase kuuma triikrauaga üle, küll sa siis näed!

kuule kodanik
3 aastat tagasi
Reply to  kodanik

Ehk tuleks sind ennast kontrolli saata…

kodanik
3 aastat tagasi
Reply to  kuule kodanik

Mida te siin nalja viskate, asi tõsine.

Oijah
3 aastat tagasi
Reply to  kodanik

Ossaa, äkki oligi, ohoh saab umbusaldust äkki nüüd avaldada kogu kambale!? Paistate oma oletustega reformi valija või liige olevat.