Jüri Saar: Eestis kasvab radikaliseerumise oht

Jüri Saar. Foto: erakogu

Jüri Saar. Foto: erakogu

Valitsuskriisi möödumine kerge ehmatusega ja sellest järelduste tegemata jätmine näitab, et Eestis on küpsemas üks hoopis hullem nähtus kui valitsus, kelle jaoks võimul püsimine on ainus ja ülim eesmärk.

Näeme ilmselgeid märke siinse ühiskonna liikumisest radikaliseerumise suunas. Hästi tuli see välja mõne päeva taguses ETV „Esimeses stuudios”, kus EKRE esimees Martin Helme praalis ja demagoogitses, nagu jaksas, kordas iga natukese aja tagant oma õigust sõnavabadusele ja vastaspool ehk praegune opositsioon ei osanud talle suurt midagi vastu öelda.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
18 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
LKGB
3 aastat tagasi

Radikaliseerumine ja rahvusriigi hävitamine on imporditud Läänest ja seda teostab eriti agressiivselt LQBT ühing toetatuna ERR-i ja muu meedia poolt. Läänemaal ajab seda neo-marksistlikku propagandat Lääne Elu vasak-äärmuslasest Karnau juhtimisel.

LKGB
3 aastat tagasi

Kes on pildil, kas Vares Barbarus?…..oh ei, see on tänapäeva kollaborant ja oma rahva reetur Jüri Saar!

Nipitiri
3 aastat tagasi

Lääne Elu on samasugune “mainstream” meedia nagu kogu ajakirjandus ja tv. Ainult “Objektiiv” on hoopis midagi muud.

selline
3 aastat tagasi

pilt, nagu kosjakuulutuse leht

Oot-oot
3 aastat tagasi

Jürist on tõeliselt kahju. Ometi kirjutas 2014 nii hea raamatu “XXI sajandi väljakutse: tsivilisatsioonid, kultuurid, väärtused”

Kodanik
3 aastat tagasi
Reply to  Oot-oot

Kahjuks Jüril ei olegi väärtuseid, Jüri teeb nii nagu Helmed käsivad.

Ehh
3 aastat tagasi

Nii suur valehirm pn radikaliseerumise ees, siis võib ju vabalt rootsi joosta, kuni veel saab ja piire kinni pole pandud. Naljanumber, kus tehakse ikka paanikat.

Mees
3 aastat tagasi

Kirjutasin mõne aja eest siia kaks arvamust, aga nüüd on need lännü: tahaks lihtsalt asjade üle arutada, rahulikult ja süüvinult, aga millegipärast võetakse ka sellised mõtted siit tribüünilt maha. Lääne Elu võiks kujundada ikkagi kindla seisukoha seoses kommentaaridega. Vastasel juhul jääb see tõesti pelgalt nagu peldikuseinaks, vabandust.

just
3 aastat tagasi
Reply to  Mees

selline ta ongi

Punane sudu
3 aastat tagasi
Reply to  Mees

Minu sisukamate postitustega on täpselt sama lugu olnud, et need võetakse maha. Postitan sama asja uuesti ja mõne aja pärast on postitus jälle kadunud.

Mhmh
3 aastat tagasi
Reply to  Punane sudu

Täpselt sama kogemus! Esimese kommenteerijana nentisin, et tõepoolest radikaliseerumist on tunda, aga liberaalide poolt (homopropaganda, vihakõne kriminaliseerimise varjus sõnavabaduse piiramise soov jne.). Aga kommentaari enam pole… 🙂 See pole esimene kord minu konservatiivset sõna siin piirata.
Silmakirjalikud ja valelikud olete, Lääne Elu toimetus ja “ajakirjanikud”!

juss
3 aastat tagasi
Reply to  Mees

Anonüümse kommimise võiks lõpetada, aga siis ei loe LE- d vist enam keegi.

Agu
3 aastat tagasi
Reply to  juss

Anonüümne ei ole kommentaariruum juba päris ammu. Kui mõtlesite, et igaüks võib kommentaari alla suvalise tähekombinatsiooni toksida, siis seda küll, aga anonüümsusest on asi kaugel. Kõik IP aadressid on näha ja vajadusel kui rikutakse seadust, saab ka vastutusele võtta. See muudatus tuli minuteada juba miski viis aastat umbes tagasi või nii.

juss
3 aastat tagasi
Reply to  Agu

Sellest IP aadressist pole alati kasu!

Agu
3 aastat tagasi
Reply to  juss

Organid väidavad, et on, aga ega tea jh. Jälgi saab peita alati ja pealegi, vaevalt , et ressurssi jätkub mingi LE kommentaatori jälitamiseks 😀