Politsei otsib Haapsalus juhtunud liiklusõnnetuse pealtnägijaid

 

Teisipäeval, 20. oktoobril kella 15.30 paiku juhtus liiklusõnnetus Haapsalus Tallinna maantee ja Tamme tänava ristmikul, mis on reguleeritud valgusfooridega. Õnnetuses põrkasid kokku sõiduauto Volkswagen ja mopeed.

Liiklusõnnetuse täpsemate asjaolude väljaselgitamiseks palub politsei pealtnägijate abi. Palume kõigil, kel on infot juhtunu kohta sellest politseile teada anda telefonil 4732845 või e-posti aadressil andrus.kleeman@politsei.ee.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
7 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Kalvi
3 aastat tagasi

Mind huvitab pigem see,et kuidas politsei kindel võib olla,et pärast välja ilmunud tunnistaja,emma-kumma poolega koostööd ei tee ja valetunnistusi ei jaga,ühe osapoole kahjuks ja teise kasuks.

luki kaidu
3 aastat tagasi
Reply to  Kalvi

küll me juba teame,

Rix
3 aastat tagasi

See pole ei esimene,ega ka viimane sarnane avarii sellel ristmikul kui vasakpööret sooritav sõiduk ei märka vastassuunast otse tulevat sõidukit millele peaks teed andma,mõlemas suunas põleb ju roheline ja otsesõitjal on eesõigus.

Mari
3 aastat tagasi

Ei tea kas üritatakse rollerijuhi kaela süüd veeretada.
Passat lkf andmetel aasta tagasi Haapsalus avarii põhjustanud ja ka 100% süüdi olnud,kas lihtsalt hooletu juht ?

Alle
3 aastat tagasi
Reply to  Mari

Kust nii kindel et rolleri juht on süütu?

Kohustuskik
3 aastat tagasi

Ristmik võiks olla varustatud kaameratega, siis ei oleks vaja pealtnägijaid otsida!

juss
3 aastat tagasi

Kas peeti juba advokaadiga nõu? Algselt ütlesid ju sõiduautos viibinud, et tulid mööda Tallinna maanteed Uuemõisa poolt ning soovisid pöörata Kastani poe poole ega ei märganud linna poolt tulevat rollerit.