Raamatukogupäevad toovad Haapsallu kirjanikud ja lugemiskoera

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Haapsalu raamatukogu töötaja Terje Holtz laenutab lugejaile soovitud teosed. Arvo Tarmula

Haapsalu raamatukogu töötaja Terje Holtz laenutab lugejaile soovitud teosed. Arvo Tarmula

Teisipäeval laenutuskapi avamisega hoo sisse saanud Haapsalu raamatukogupäevadesse jagub mitu esitlust ja kohtumisi kirjanikega.

Raamatukogupäevad on igal aastal 20.–30. oktoobrini. „Sellesse aega jääb koolivaheaeg ja nii on lasteraamatukogus ka vaheaja ettevõtmised,” rääkis Haapsalu raamatukogu lugejakoolituse spetsialist Liina Valdre.

Kolmapäeva õhtul esitles ajakirjanik Kalle Muuli Haapsalu raamatukogu lugemissaalis oma teost „Artur Sirgu elu ja surm”, mis võtab vaatluse alla 1930. aastate kõmulisima poliitiku, vabadussõdalaste ühe liidri Artur Sirgu saatuse.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Claudia Klein
3 aastat tagasi

Tere ja Tere tulemast Spotlighti globaalsetesse finantsteenustesse. Minu nimi on Claudia Klein, olen laenuandja ja ka finantskonsultant. Kas vajate hädasti rahalist tugevdamist? Kas vajate laenu erinevatel eesmärkidel? kui teie vastus on jaatav, soovitan teil pöörduda minu ettevõtte poole | spotlightglobalservices@gmail.com | või saatke meile WhatsApp: +4915758108767 | ja teil on 24 tunni jooksul oma kontol laen, kuna pakume suurepäraseid laenuteenuseid kogu maailmas. Pakume igasuguseid laenuteenuseid (isiklik laen, ärilaen ja palju muud), pakume nii pikaajalisi kui ka lühiajalisi laene ning lisaks saate laenata kuni 15 miljonit eurot. Minu ettevõte aitab teil saavutada mitmesuguseid eesmärke paljude laenutoodetega. Me teame, et seadusliku laenu… Loe rohkem »