Galerii: Coopi autoloosi võit tuli Haapsallu

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 11
Täna ulatas Haapsalu tarbijate ühistu esimees Raimond Lunev poekülastajale Aleksander Mešalkinile uue auto võtmed. Malle-Liisa Raigla

Täna sai Läänemaal suvitav Aleksander Mešalkin Haapsalu kaubamaja ees kätte Coopi autoloosi võidu – Toyota Rav4.

Mešalkinil endal autojuhilube ei ole ning teda hakkab sõidutama tema tädipoeg Endel, kes on ka siiani Mešalkinit vajadusel sõidutanud.

Mešalkin rääkis, et kui talle helistati ja teatati, et on auto võitnud, ei uskunud ta seda. Autovõitu hakkas uskuma hetkel, kui möödunud neljapäeval volitustele alla kirjutas.

Mešalkin ütles, et Coopi poes käib ta umbes kord nädalas. Poevalikul on talle määravaks vaid see, et Coopis on mugav käia.

Auto on Mešalkinile esimene suurem võit. Varem on ta saanud vaid Bingo Lotoga väikseid võite.

Haapsalu poekülastaja võitis Coopi loositava auto teist korda. Esimese auto Volkswagen Passati võitis möödunud aasta veebruaris Anne-Ly Sepp. Haapsalu tarbijate ühistu esimees Raimond Lunev lootis, et ega kaks kolmandata ei jää.

Malle-Liisa Raigla fotod

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Teele
3 aastat tagasi

Auto võitis mees, kellel pole lubegi.