Kaia Kanepi mängib täna õhtul raske vastase vastu

Lääne Elu

info@le.ee

Kaia Kanepi. EPA/YOAN VALAT

Kaia Kanepi jätkab täna Prantsusmaa lahtisi meistrivõistlusi teise ringi matšiga tugeva belglanna Elise Mertensi vastu. Paus kahe lahingu vahel on erakordselt pikk.

Haapsallanna pääses platsile põhitabeli avapäeval kohe esimeste mängijate seas. Kohaliku aja järgi oli võidukas partii Martina Bouzkovága läbi juba kell 13.30. Mertensiga kohtub Kanepi alles täna õhtupoolikul, mis tähendab, et kahe mängu vahele jääb üle 72 tunni.

„Kahe päeva jooksul jõuab päris palju ära teha. Tavaliselt nii pikka pausi pole. Eile (esmaspäeval – toim) tegime päris korraliku trenni, täna tuleb pigem rohkem soojenduselaadne kergem päev,” ütles Kanepi abiline Indrek Tustit teisipäeva lõunal Postimehele.

Kogenud füsioterapeut muretses pärast külmas, vihmas ja tuules peetud avamatši, et ehk mõjusid rajud tingimused kehale. Õnneks selgus kiiresti: Kanepiga on kõik hästi.

Kanepi ja Mertensi kohtumine on täna õhtul kella 16-17 paiku.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments