0

Kaia Kanepi mängib täna õhtul raske vastase vastu

Lääne Elu

info@le.ee

epa07619671 Kaia Kanepi of Estonia reacts as she plays Petra Martic of Croatia during their women’s round of 16 match during the French Open tennis tournament at Roland Garros in Paris, France, 02 June 2019. EPA/YOAN VALAT
Kaia Kanepi. EPA/YOAN VALAT

Kaia Kanepi jätkab täna Prantsusmaa lahtisi meistrivõistlusi teise ringi matšiga tugeva belglanna Elise Mertensi vastu. Paus kahe lahingu vahel on erakordselt pikk.

Haapsallanna pääses platsile põhitabeli avapäeval kohe esimeste mängijate seas. Kohaliku aja järgi oli võidukas partii Martina Bouzkovága läbi juba kell 13.30. Mertensiga kohtub Kanepi alles täna õhtupoolikul, mis tähendab, et kahe mängu vahele jääb üle 72 tunni.

„Kahe päeva jooksul jõuab päris palju ära teha. Tavaliselt nii pikka pausi pole. Eile (esmaspäeval – toim) tegime päris korraliku trenni, täna tuleb pigem rohkem soojenduselaadne kergem päev,” ütles Kanepi abiline Indrek Tustit teisipäeva lõunal Postimehele.

Kogenud füsioterapeut muretses pärast külmas, vihmas ja tuules peetud avamatši, et ehk mõjusid rajud tingimused kehale. Õnneks selgus kiiresti: Kanepiga on kõik hästi.

Kanepi ja Mertensi kohtumine on täna õhtul kella 16-17 paiku.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz