Cärolyn Soidla osales Tehvandi rahvasprindil

Egert Jakobi – Bruno Jakobi, VAZ 2105, SU, Kiired ja Õlised. Üldarvestuse 32. koht, SU klassi 1. koht. Foto: Margius Kirs.

Laupäeval toimus Otepääl rahvasprindi etapp, kus võistlustrassiks oli Tehvandi rulluisu rada,millele oli lisatud takistused.

Rada oli väljakutsuv ja väga nõudlik. Väikegi eksimine lõppes väljasõiduga. Cärolyn Soidla, kes sõitis teist korda naisteklassis, sai sõiduga hakkama ja oli kogenumate naistega võrreldes napis kaotuses ning noppis ka karistus sekundeid rajalt.  Üldjoontes oli Soidla rahul. Lõpetuseks jäi ta küll viie naise seas viiendale kohale, kuid olulisem oli kogemus.

Nüüd on väikene paus ja siis korraldab juba CMK Racing Team käesoleva hooaja viimase võistluse Ahli rahvasprindi 17 oktoobril, mis on kruusa etapp.

Kokku oli võistlusele registreerunud 110 võistlejat. Esialgu oli ka kirjas SU sõitja Egert Jakobi, kuid viimasel hetkel selgus,et tema ei saa osaleda.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Jordan
3 aastat tagasi

Ma osalesin metsajooksul ja olin 10 jooksja hulgas 11-s. Sain väärt kogemuse. Oli ju asjalik UUDIS.

Kalle
3 aastat tagasi
Reply to  Jordan

Jordan-ole omaette, paistad targem välja.