Eile pandi Tallinna laulukaar põlema

BNS

Eile õhtul kell 23.24 said päästjad Tallinnas väljakutse lauluväljakule, kus teataja sõnul oli laulukaare all treppide juures näha leeke. Päästjad tuvastasid saabudes, et treppide juures oli põletatud prahti ning hoolimata sellest, et seda oli püütud ka kustutada, aitasid päästjad põlengu lõplikult likvideerida.

Tallinna lauluväljaku juhi Urmo Saareoja sõnul on turvasalvestiselt näha, et noormees süütas teisipäeva hilisõhtul laulukaare tahtlikult.

„Õnneks reageerisid turvapartner G4S ja päästeamet sündmusele kiiresti,” tõdes ta.

Tema sõnul hindavad tekitatud kahju eksperdid veel kolmapäeval ning siis on selge, kas on vaja ka laudist vahetama hakata.

Põhja päästekeskuse teatel kohtasid päästjad kohapeal ka inimest, kes oli lõkke kustutamise käigus saanud mõningaid põletushaavu. Kiirabi toimetas ta Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Laulukaar sai tules kahjustada ligi 3×6 meetri ulatuses.

Põlengu täpse tekkepõhjuse selgitab uurimine.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
juss
3 aastat tagasi

Milline pettumus, polnudki ei moslem, n..g.r ega venelane!

uku
3 aastat tagasi

kuninglik loit…

Punane sudu
3 aastat tagasi

Ksenofoobia eestluse suunal? Ksenofoobne Tallinn? Ksenofoobne Eesti?

Enriko
3 aastat tagasi
Reply to  Punane sudu

Kes Sudule miinuse pani, põhjendagu oma arvamust. Plussi põhjenduseks on 1980-tel tõrvikutena põlenud (vabaõhu)muuseumid. Ei meenu ka ühtki juhust eestlaste rahvuslikke väärtusi hävitanud (tänases mõistes) konservatiividest.