Päästjad pidasid Paliveres vahupidu

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 22

Paliveres oli vahupidu. Janno Osa

Tegelikult polnud Paliveres muidugi tegemist peoga, vaid ikka tõsise koolitusega, kus Läänemaa päästemeeskonnad õppisid nelja päeva jooksul lähemalt tundma vahtu kui tulekustutusvahendit.

Teisalt poleks koolituse kohta sõna „pidu” kasutamine isegi väga vale, sest arvestades vahuaine kõrget hinda, pole päästjatel seda kuigi sageli nii palju käes, et vahtu vabalt lasta saaks. „Viimase kümne aasta jooksul pole nii suuremastaabilist koolitust küll tehtud,” kinnitas ka päästeameti Läänemaa operatiivkorrapidaja Risto Roomet.

Sel korral said Haapsalu, Risti ja Nõva päästjad vahuga vabalt katsetada tänu suurele üleriigilisele kütusefirmale, kellelt saadi mitu tonni vahuainet, mille säilimistähtaeg kohe saabumas.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Paliverelane
3 aastat tagasi

Meil on Paliveres toredad ja tublid noored mehed kes õhinapõhiselt ehitavad, organiseerivad, kui vajaka päästavad! Edu neile!!!