Galerii: sümboolne lindilõikamine märkis muusikakooli remondi lõppu

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 16
Haapsalu muusikakooli direktor Jaak Vasar ja Haapsalu linnapea Urmas Sukles lõikasid läbi koolimaja remondi lõppu tähistava sümboolse lindi. Foto Arvo Tarmula

Tänavu kevadel alanud Haapsalu muusikakooli remont sai sümboolse lõpu täna, kui koolid direktor Jaak Vasar ja Haapsalu linnapea Urmas Sukles noodipultide vahele kinnittaud lindi läbi lõikasid ja seejärel tahvlile noodivõtmed joonistasid.

Põhjalik remont Haapsalu muusikakoolis algas aprillis. Vasara sõnul tuli koroonaaeg selles mõttes isegi kasuks, et ehitaja, OÜ Agretten, si juba aprillist lammutamisega alustada.

Muusikakooli remondiks oli linn planeerinud 280 000 eurot, millest 170 000 eurot tuli maakondade arengustrateegiate elluviimise toetusmeetmest (MATA) ja teine osa linna eelarvest. Haapsalu aselinnapea Innar Mäesalu sõnul läks muusikakooli remont tänu ehitushindade langusele siiski arvestatust vähem maksma – kokku 211 000 eurot. Remondi käigus ehitati helikindlamaks seinad, laed ja põrandad.

Kuna remont kujunes plaanitust odavamaks, eraldas linn muusikakoolile 50 000 eurot uue mööbli soetamiseks, kuigi esialgu seda plaanis ei olnud.

Fotod Arvo Tarmula

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Ei kommentaari
3 aastat tagasi

Linnapea muudkui ehitab, koristab, hoolitseb ja kokkab! Huvitav millal karu jahti ning aarde järgi sukeldumise kajastada plaanitakse?

K.S
3 aastat tagasi

Noh, toimus järjekordne valitsejate pidulik õgimise ja enesekiitmise tseremoonia, samasugune nagu algkooli avamine…Ah, sitta neist lastest…

No mis
3 aastat tagasi
Reply to  K.S

Mis lastega juhtus? Ajate vist mingit jama siin

võileiba tahtsid?
3 aastat tagasi
Reply to  K.S

Mida Sa neile lastele nüüd määrisid? Mis neil viga on, seleta lahti, palun.

Taat
3 aastat tagasi
Reply to  K.S

Kõht tühi või, sotsosakonda kohe