0

Eesti kahe nädala nakatunute arv 100 000 elaniku kohta on kahekordistunud

Lääne Elu

info@le.ee

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

Viimase kahe nädala koroonaviirusesse nakatunute arv 100 000 elaniku kohta on teinud nädalaga kahekordse hüppe. Käimasolev nädal toob aga nakkuskordaja taas pisut allapoole, vahendas ERRi uudisteportaal.

Eelmise kahe nädala haigestumus koroonaviirusesse oli Eestis 9,2 inimest 100 000 kohta. Veel nädal varem oli näitaja vaid 4,5 inimest 100 000 elaniku kohta.

Terviseamet on seadnud koroonapiirangute lävendiks 25 nakatunut 100 000 elaniku kohta kahe nädala jooksul, sellest on Eesti veel tublisti maas. Ent reisimisega kaasnevad piirangud algavad enamikus Euroopa riikidest alates 16 nakatunust 100 000 elaniku kohta. Et Eesti elanikud ei satuks karantiininõude alla, peaks Eesti püsima allpool seda määra.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz