Talis Vare asub raudteemuuseumi juhtima

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Talis Vare. Foto: Arvo Tarmula
Talis Vare. Foto: Arvo Tarmula

Haapsalu raudtee- ja sidemuuseumi juhiks saab esmaspäevast Haapsalu kolledži senine projektijuht Talis Vare.

Raudtee- ja sidemuuseumi juhi ametit pakkus Varele SA Läänemaa Muuseumid juhataja Anton Pärn. „Väga kaua ma ei mõelnud,” ütles Vare. „Mingis mõttes on see tagasitee, kuigi muuseum on muutunud.”
Raudtee- ja sidemuuseumiga pole ta varem kokku puutunud ja Vare sõnul vajab see suuri investeeringuid. „Vedurite-vagunite seisukord on kehv. Need tuleks restaureerida ja katuse alla saada,” ütles Vare.
Vare on sündinud 1971, ta on lõpetanud Tartu ülikoolis ajaloo- ja Haapsalu kolledžis riigiteaduste eriala.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Konduktor
3 aastat tagasi

Lääne Elu standard näib olevat asutuste nimede väärkirjutus. Paraku muudab see ka pahatihti asja sisu. Antud juhul on eksitav juba pelk pealkiri. Talis Vare ei asu juhtima raudteemuuseumi, kuna sellist nähtust ei eksisteeri. Küll aga saab tema juhtida ja koordineerida olema Raudtee-, side- ja koduloomuuseumi tegevus. Tegemist on suure ja uue struktuuriüksusega SA Haapsalu ja Läänemaa Muuseumid koosseisus ja koosneb see Raudtee- ja sidemuuseumist, Haapsalu raekojast ning Ants Laikmaa muuseumist. Võtke vaevaks ja tutvuge. Kui raske on endale selline antud lehenupukese seisukohast ülioluline asi enne kirjutama asumist selgeks teha? Kui teadlikult või lohakusest selliseid asju endale taoliste tillukeste nupukeste puhul… Loe rohkem »

fun
3 aastat tagasi

a mis sest mudatorbikust saab?

Nimi
3 aastat tagasi

Talis on väga õige valik, palju õnne!