Lääne Elu paberleht laupäeval, 11. juulil

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Kaevandaja peab tegema Kaopalus veeuuringu

Tuleva aasta lõpuks peab Kaopalus kruusa kaevandav Lääne Teed esitama keskkonnaametile ekspertuuringu, mis peab andma vastuse, mil määral mõjutab karjääris põhjavee taseme alandamine ümberkaudset veeolustikku.

Soolu küla ehitas juubeliks kiviaia

„25. juulil, kui meil on küla kokkutulek, saame seda juba näidata,” lausus aiaehituse õppepäeva Soolusse tellinud Taaveti talu perenaine Viivika Orula. Soolu on tuntud oma kiviaedade poolest, põlluservades on sealkandis kümmekond kilomeetrit kiviaedu

Tõnis Siir: piiride lõhkumine ei ole kerge

20 aastat Läänemaa haiglat juhtinud Tõnis Siir andis kaks nädalat tagasi teatepulga üle uuele peaarstile Edvard Garderile.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments