Kullamaa kooli uus direktor selgub täna õhtul

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Kullamaa koolimaja sai mullu septembris 53aastaseks. Sel puhul moodustasid õpilased ja õpetajad numbri 53. Foto: Pirja Laanemets

Kullamaa kooli dikektor selgub tõenäoliselt täna õhtul.

Kullamaa keskkooli direktori konkursile esitas sooviavalduse kaheksa inimest.

“Üsna head kandidaadid, soovijaid on üle Eesti. Paberid on väga tugevad, seepärast korraldasimegi vestlusvooru,” ütles konkursikomisjoni juhtiv Kullamaa osavallavanem Katrin Viks.

Vestlusvooru kutsuti kuus kandidaati. Eile oli komisjoni ees neli ja täna vesteldakse veel kahe kandidaadiga. “Õhtuks on asi selge,” lausus Viks.

Veebruari keskel valis Märjamaa volikogu uueks vallavanemaks 17 aastat Kullamaa keskkooli juhtinud Meelis Välise, kelle viimane tööpäev oli 15. märtsil. Õppeaasta lõpuni juhib kooli õppealajuhataja Eha Eindorf.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Enriko
3 aastat tagasi

Kadedaks teeb! Kullamaa külla on ainuüksi keskkooli direktori kohale 8 kandidaati, samal ajal kui Haapsallu saaks puuduva perearsti vaid ülikooli peahoone eest lõpuaktuselt lassoga püüdes ja vägisi kohale vedades.

Õpetaja
3 aastat tagasi

Täna otsustatakse Kullamas Kk saatus, kas põhikool või keskkool.

to õpetaja
3 aastat tagasi
Reply to  Õpetaja

Ei tasu asja nii traagiliselt võtta. Uut direktorit tuleb ka selle koha pealt kaaluda, et ta oleks keskkooli usku. Need kes on seni rääkinud nn. tugevast põhikoolist ja ka edaspidi räägivad, tuleks Kullamaalt kaugelt mööda saata. Neid, kes Kullamaalt keskkooli tahavad kaotada on mitmel tasandil. Põhiline kaitsja ja seisja keskkooli eest oli ja on olnud Kullamaa vallavanem Jüri Ott, kes tõele au andes sai täieliku toetuse ja volituse keskkooli eest seista ka toonaselt Kullamaa valla volikogult. Kui peale tulevad uued otsustajad, kes on lumehelbekeste tüüpi ja kellegi kisakoori järele jooksjad, saab olema muidugi keeruline. Aga loodame, et nii ei lähe… Loe rohkem »