0

Pühade ajal oli Läänemaal kaks raskesti ligipääsetavat põlengut

Päästjad Uuemõisa laohoonet kustutamas. Malle-Liisa Raigla

22. juunil kell 22.38 sai häirekeskus teate, et Uuemõisas Tehnika tänaval põleb laohoone.

Päästjate saabudes põles kontorihoone ning kahe laohoone vaheline ala. Päästjad hoidsid ära tule leviku suurde laohoonesse ning kustutasid põlengu kell 1.51. Põlengu kustutamist raskendas asjaolu, et hoone oli varisemisohtlik ning päästjad katusele minna ei saanud. Sama hoone põles ka 11. juunil. Tulekahju tekkepõhjuse selgitab välja menetlus.

23. juunil kell 16.39 teatati häirekeskusele maastikupõlengust Lääne-Nigula vallas Piirsalu külas. Põles 3,5 hektarit pinnast. Kell 21.45 suudeti tulele piir panna ning kustutustöödega jätkati südaööni, kuid kuna tuli oli läinud pinnasesse ja juurte alla oli kustutusprotsess aeganõudev ja keeruline. Hommikul teostati järelkustutust.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz