Üks Lihula tulistamises viga saanud lastest sai haiglast koju

Kurjategija tulistas laupäeva hilisõhtul Žiguli esiklaasi valangu, kuulid tabasid eesistmel olnud Ülle Heinveri ja tema taga olnud kaht väiksemat last. Juht jäi terveks ja kihutas minema, peatudes politseinikke nähes. Pildil toimetavad auto juures kriminalistid. Andres Putting/ Ekspress Meedia
Kurjategija tulistas laupäeva hilisõhtul Žiguli esiklaasi valangu, kuulid tabasid eesistmel olnud Ülle Heinveri ja tema taga olnud kaht väiksemat last. Juht jäi terveks ja kihutas minema, peatudes politseinikke nähes. Pildil toimetavad auto juures kriminalistid. Andres Putting/ Ekspress Meedia

Üks Lihula tulistamises raskelt viga saanud lastest on koju saanud, teine vajab veel haiglaravi.

Tallinna lastehaigla kommunikatsioonijuht Tiia Eier kinnitas ERRile, et üks lastest on koju saanud, kuid ei soovinud täpsustada, kas 3- või 5-aastane.

Ta lisas, et teine laps on küll veel haiglas, kuid ta on stabiilses seisus. Millal teine laps koju võiks saada, ei osanud ta veel öelda.

Laupäeva hilisõhtul kell 21.44 sai politsei väljakutse Lihulasse, kus Olerexi tankla juures oli Subaru otsa sõitnud kahele parkinud autole, tankla seinale ja turvakaamerapostile ning seejärel lahkunud.

Autot hakkas mootorrattal jälitama 40aastane kaitseliitlane Virgot Rägastik. Lihulast Tuudile viival vanal raudteetammil sõitis Subarut juhtinud suvitaja Mikk Tarraste kraavi, väljus autost ja tulistas Rägastikku. Mootorrattur hukkus sündmuskohal.

Seejärel tulistas Tarraste juhuslikult mööda sõitnud Žigulid, milles olid vanavanemad koos 3-, 5- ja 9-aastaste lapslastega. Autos sai surma Lihula apteeker Ülle Heinver, kaks nooremat last said üliraskelt vigastada, kolmas pääses. Viga sai ka autot juhtinud mees, kes pääses haiglast järgmisel päeval.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments