Lihula volikogu lükkas koolide sulgemisplaani edasi

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Metsküla kooli ähvardab paari aasta pärast sulgemine. Metsküla kooli 5. klassi poiss Tormi Ulm, kes direktor Pille Kaiseli käe all matemaatikat õpib, jõuab enne seda kooli ära lõpetada, Urmas Lauri
Metsküla kooljääb siiski lahti. Urmas Lauri

Lääneranna vallavolikogu pidi neljapäeval arutama kolme kooli sulgemiskava, kuid ootamatult loobus sellest.

Volikogu liikmed hääletasid päevakorrast maha valla hariduse arengukava avalikule arutelule paneku häältega 14 poolt, üks vastu ja kaks erapooletut.

Vallavalitsuse plaani järgi suletaks 2022 kolm kooli: Metsküla, Virtsu ja Lõpe.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Läänerandlane
3 aastat tagasi

Volikogu vast ka tulistamisest, koroonaviirusest jm eri- ja hädaolukorrast väsinud…pole vaja uut stressi koolide kinnipanekuplaaniga.

Mati Põdra
3 aastat tagasi

Ei saa tõsiselt võtta mitte ühtki ajakirjandusväljaannet, mis kasutab mingisuguseid arusaamatuid nimetusi. Mis asi on “Lihula volikogu”?

Leili
3 aastat tagasi
Reply to  Mati Põdra

tõsi, viga on nimetuses – ju siis kiiruga tehtud (kellaaja järgi vaadates lausa volikogu istungi ajal). Ei õigusta, lihtsalt proovin selgitada.
Samas eks Lihulast kaugemal elavate inimeste jaoks on üpris tihti arusaamatu, kas ikka on tegemist Lääneranna valla ja volikoguga või siis ikka elu on võimalik ainult Lihulas… ja muud piirkonnad surgu või välja.