Galerii: Keedika-Linnamäe teelõigul ehitavad töömehed aluskihti

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Wirtgeni asfaldiõgijal on tööd veel vaid Auastest paari kilomeetri jagu Jalukse suunas, ülejäänud vana mustkate on kõik juba maha freesitud. Foto: Urmas Lauri
Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 30
Wirtgeni asfaldiõgijal on tööd veel vaid Auastest paari kilomeetri jagu Jalukse suunas, ülejäänud vana mustkate on kõik juba maha freesitud. Foto: Urmas Lauri

Keila-Haapsalu riigitee Keedika-Linnamäe lõigul lõpetatakse vana mustkatte freesimist ning osa teest on saanud juba uued teekatendi aluskihid.

Uus tee peab valmis saama septembris. Sellega lõpeb Läänemaal kolmeosaline riigitee number 17 ehk Keila-Haapsalu maantee 28,2 kilomeetrise lõigu rekonstrueerimine. Kokku kulub selleks 9 miljonit eurot.

Keedika-Linnamäe lõigu rekonstrueerimise käigus freesitakse maha olemasolev kattekiht, rajatakse uued dreen- ja killustikukihid, uus kompleksstabiliseeritud alus ning kogu lõigule uus kahekihiline asfaltbetoonkate. Asendatakse kõik olemasolevad truubid ja liikluskorraldusvahendid.

Keila-Haapsalu maantee kilomeetreil 54,89–62,82 ehk 7,9 km pikkuse lõigu rekonstrueerib Tariston AS. Tööde maksumus on ligi 2,6 miljonit eurot.

Keedika-Seljaküla 10,5 km pikkune teelõik rekonstrueeriti tunamullu. Töid teostas Nordecon AS, ehitamine maksis 3,1 miljonit eurot.

Mullu ehitati uueks Seljaküla-Kuijõe 9,8 km pikkune teelõik. Ehitas TREV-2 Grupp AS ja ehitustööde maksid 3,28 miljonit eurot.

Urmas Lauri fotod

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments