Galerii: Tallinna maantee kõnnitee saab uue asfaldikihi

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 14
Rikutud asfaldikihi asemele tuleb uus teekate. Arvo Tarmula

Teearu Grupp vahetab välja möödunud aastal rikutud Tallinna maantee kõnnitee.

Üleeile õhtul oli mahavõetud pool remonditavast kõnniteest, eile freesisid töömehed maha ülejäänud kõnnitee osa. Täna alustasid töölised uue asfaldikihi panekut.

Tallinna maantee ehitustööd said läbi eelmise aasta jaanipäeva paiku, kuid Haapsalu linn keeldus peatöövõtjale kogu lepingusse kirja pandud summat välja maksmast, sest haljastusega tegelenud alltöövõtja rikkus roomiktraktoriga liiga vara teele sõites ära kõnnitee asfaldi. Jutt käib 107 312 eurost ehk 10 protsendist ehituse kogusummast, mis oli lepingu järgi mõeldudki ehitusaegseks ja garantiiaja tagatiseks.

Pärast pikka vaidlust Haapsalu linnavalitsusega soostus Teearu Grupp kogu rikutud lõigule uue asfalti panema. Nende esimene pakkumine oli 3000 euro suurune valuraha.
Mäesalu ütles pärast kokkuleppe sündi, et Teearu Grupp on jätkuvalt oodatud Haapsalu linnavalitsuse korraldatud hangetel osalema, sest Teearu Gruppi teatakse kui ehitusettevõtet, kes teeb oma tööd korralikult. „Aga eks tegijatel ikka juhtub,” ütles Mäesalu.

Arvo Tarmula fotod

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Pange
3 aastat tagasi

See asfalt selliselt, et hoovi sõita ei saaks, siis on töö korralik

\'\'Aga
3 aastat tagasi
Reply to  Pange

eks tegijatel ikka juhtub,” ütles Mäesalu.