Haapsalus saab ära anda ohtlikke ja suurjäätmeid

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee


Haapsalu linnavalitsus korraldab juunis kogumisringid, mille ajal saab tasuta ära anda ohtlikud ja suurjäätmed.

Ohtlike jäätmete ring toimub 13. juunil Haapsalu linnas ja 14. juunil hajaasustuspiirkondades. Vastu ei võeta autorehve, elektripliite ja teisi suure- ja väiksegabariidilisi kodumasinaid, mis ei sisalda ohtlikke jäätmeid.

Suurjäätmeid saab Haapsalu linnas ära anda 20. juunil ja teistes piirkondades 21. juunil.Vastu ei võeta ehitusjäätmeid, suuremõõtmelisi probleemtooteid nagu autoromud või nende osad ja rehvid ning elektri- ja elektroonikaseadmeid või nende jäätmeid, sealhulgas pesumasinad, telerid, külmkapid, elektripliidid ja muid tootjavastutusega hõlmatud jäätmeid.

Prügiauto sõidugraafiku leiab Haapsalu kodulehelt.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments