Haapsalus saab ära anda ohtlikke ja suurjäätmeid

Lemmi Kann

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee


Haapsalu linnavalitsus korraldab juunis kogumisringid, mille ajal saab tasuta ära anda ohtlikud ja suurjäätmed.

Ohtlike jäätmete ring toimub 13. juunil Haapsalu linnas ja 14. juunil hajaasustuspiirkondades. Vastu ei võeta autorehve, elektripliite ja teisi suure- ja väiksegabariidilisi kodumasinaid, mis ei sisalda ohtlikke jäätmeid.

Suurjäätmeid saab Haapsalu linnas ära anda 20. juunil ja teistes piirkondades 21. juunil.Vastu ei võeta ehitusjäätmeid, suuremõõtmelisi probleemtooteid nagu autoromud või nende osad ja rehvid ning elektri- ja elektroonikaseadmeid või nende jäätmeid, sealhulgas pesumasinad, telerid, külmkapid, elektripliidid ja muid tootjavastutusega hõlmatud jäätmeid.

Prügiauto sõidugraafiku leiab Haapsalu kodulehelt.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz