Piletiraha tagasi saamine sõltub kontserdikorraldajast

Tänavu suvel jäävad ära kõik massiüritused. Juba pileti ostnutele sõltub piletite tagasiostmine kontserdikorraldajast. Martin Derljuga

Kuna enamus selle suve suur- ja massiüritusi jääb ära, pöörduvad paljud inimesed oma piletiraha tagasisaamiseks edasimüüjate poole. Nemad peavad omakorda suhtlema konsterdikorraldajatega.

Piletilevi juhatuse esimes Jaanus Beilmann ütles ERR-ile, et kuigi Piletilevi on ürituste ärajäämisel inimestele esmaseks infoallikaks, peab ettevõte järgima konserdikorraldajate antavaid juhiseid.

„Kui korraldajal ei ole seaduslikku alust mingisuguste muudatuste teostamiseks, siis ei ole ka Piletilevil piletiomanikele muud öelda, kui paluda kannatust, kuniks info täpsustub,” ütles Beilmann.

Beilmann lisas, et eriolukorra tõttu on Piletilevi avanud ka teenuse Piletilevi TV, kus saab vaadata nii tasulisi kui ka tasuta live- ja salvestatud kontserte, etendusi ja muuseumide virtuaaltuure.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
mida asja
3 aastat tagasi

Haahaa, raha tagasi ei saa, aga minge vaadake netis salvestatud kontserdeid, panime sinna hinnad vastavusse teie poolt välja käidud rahaga. Head vaatamist! Midagi pole öelda, ärimehed 🙂

juss
3 aastat tagasi
Reply to  mida asja

Aga selline see bisnis ongi ja näljarotid ei peaks siin sõna võtma!

misasja
3 aastat tagasi
Reply to  juss

tobujuss ei saa vist hästä aru, mis on bisnis ja mis on röövimine? Selle konkreetse näite puhul on tegu siiski petmisega. Piletit ostes nõustud sa teatud tingimustega, kui kontsert jääb ära, saad raha tagasi, mitte ei asendata mingisuguse muu tegevusega, kus hinnad on määratud ilma sinuga ennem kooskõlastamata. See nagu selline sunniviisiline tegevus, mis korralikku bisnisesse ei puutu üldse. Arvatavasti asi nii kaugele ei lähe, see oli lihtsalt näide, mis võib olla ja mida võidakse üritada teha.