Lääne Elu paberleht neljapäeval, 30. aprillil

Lääne Elu

info@le.ee

Kevad toob Pullapää metsa prügi

Mullu puhtaks tehtud Pullapää metsaalustesse on hakanud kevade saabudes taas tekkima prügihunnikud.
Keskkonnainspektsiooni Läänemaa büroo juht Jaanus Müür avastas prügihunnikud Pullapää metsast kunagise raketibaasi lähistelt, sinna oli veetud rehve ja prügikotte. „Tundub, nagu oleks garaaži koristatud ja ülejäägid metsa toodud,” ütles Müür.

Euroopa suurim päästevestide tootja: mis edasi saab, on suur küsimärk

Läänemaa ühe edukaima ettevõtte Lade tellimused on kriisi tõttu vähenenud, kuid firma tootmisjuht pole optimistlikku meelt kaotanud.

Suvevormsilase elu lukus saarel

Suvevormsilasena seitse aastat saarel elanud Birgit Kermes kirjeldab, kuidas ta perega Vormsile karantiiini pages.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
7 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Vänt Võll
3 aastat tagasi

Huvitav,miks (prügi) pättide otsimiseks droone ei kasutata ? Kui iga droonilennutaja saaks asjaliku info eest trahvirahast kasvõi 50 euri,oleks kord varsti majas. Ikka odavam kui pärast sodi koristada.

Enriko
3 aastat tagasi

Paberlehes on Hannes Rummi kolumn, kus ta valab taas tuld ja tõrva EKRE peale, kes ei mõistvat Ukraina võõrtööliste hädavajadust Eesti põllumajanduses. Miks nii olulist teemat netiversiooni üles ei riputata? Rummi pandud pealkiri ise oli täitsa teemakohane: “Põllumajanduse päästavad Austraalia võõrtöölised”. Jutt pealkirja all aga miskipärast loogilise aruteluga lõpuni ei jõudnud vaid sumbus EKRE maaeluministri mõnitamisse. Miks? Tunnistagem ausalt: Eestis pole ka enam normaalseid talusid vaid need, mida taludeks nimetatakse on kolhoosi mõõtu suurmajandid ja suurtalunikud oma orjatööjõuvajadusega meenutavad pigem kolhoosidirektoreid. Järelikult oligi ministri poolt loogiline tõstatada kunagi nii levinud ‘turuvarblaste’ (kooliõpilaste, šeffide) süsteemi elustamine mingil uuenenud kujul. Rumm keeldub… Loe rohkem »

juss
3 aastat tagasi
Reply to  Enriko

Sotsi aju ei küündi sellisele tasemele!

Postimees
3 aastat tagasi

Suitsu teevad ka juba…

Puzikov
3 aastat tagasi

need rulapargi atraktsioonid oleks võinud ikka taas püsti lüüa Paraleppa. Uskumatu kaader on seal staadionil koos. Igal koonul röögib kõlar, siis karjuvad omavahel, pidev ülerahvastus, sõnavara on paar korda tummisem kui mõnel staažikal voorimehel, ohutustehnika paljudel puudulik.
Metsa vahel oleks igati paras nendel metslastel madistada.

Nimi
3 aastat tagasi
Reply to  Puzikov

Eelmine suvi oli seal iga hommik korralik prügimägi.

Kingpool
3 aastat tagasi

Üks kamp avas täna päeval ise skatepargi. Kas need noorsandid kehalise tunnis ka nii hoogsalt kaasa teevad, kui nad üle staadioni aia hüppavad? Jooksid ruttu kortermajade vahele oma tõukeratastega.