Eriteade: välijõusaalid avatakse 2. maist

Haapsalu epeevehkleja Nelli Differti sõnul oli uudis temaga samal võistlusel viibinud sportlaste positiivsest koroonatestist ehmatav, kuid tal endal pole õnneks ühtegi sümptomit olnud. Foto: Arvo Tarmula
Paralepa välijõusaal pole kinni olnudki. Foto: Arvo Tarmula

Eriolukorra juht Jüri Ratas tühistab 2. maist seni kehtinud viibimiskeelu välijõusaalides.

Välijõusaalides võib alates 2. maist treenida, kui selle omanik või valdaja tagab jõusaali inventari desinfitseerimise pärast igat kasutuskorda, kuid mitte harvem kui iga nelja tunni järel.

Samuti tuleb välijõusaalides kinni pidada 2+2 reeglist, mille järgi võib jõusaalis viibida üksi või kahekesi ning teiste inimestega tuleb hoida vähemalt kahemeetrist vahemaad. Liikumispiirang ei kehti koos treenivate perekondade kohta.

Korralduse järgi on endiselt keelatud viibida siseruumides olevates jõusaalides, kuna siseruumides on nakkuse leviku oht suur. Leevendusmeetmena nähakse ette välijõusaalide avamine. Välijõusaalide all peetakse silmas vabas õhus asuvaid treeningseadmeid ja -vahendeid.

Järelevalvet nõuetest kinnipidamise osas viib läbi kohalik omavalitsus.

korraldus_70
Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments