14

Karilaid: enne eriolukorda ootame ära uute piirangute mõju 

Jaanus Karilaid. Foto: Arvo Tarmula
Jaanus Karilaid. Foto: Arvo Tarmula

Riigikogu õiguskomisjoni juht keskerakondlane Jaanus Karilaid ütles, et enne eriolukorrale mõtlemist tasub ära oodata uued piirangud ja vaadata, kuidas need toimima hakkavad. Karilaid usub, et eriolukord tasub välja kuulutada siis, kui ilma selleta midagi olulist tegemata jääks, kirjutas ERR.

Keskerakonna esimees Jüri Ratas ütles, et eriolukord poleks mingi võluvits. „Aga tervikpildis, ma arvan, ta on üks oluline osa, et saata ühiskonda signaal kõikidesse vanusegruppidesse, et olukord on kriisis, olukord on katastroofiline ja see puudutab kõiki,“ rääkis Ratas.

„Aga sellest olulisem on kaks asja. Esiteks, et saada aru olemasolevatest reeglitest ja teiseks, anda võimalikult kiiresti signaal, kuidas valitsus kavatseb kogu seda kahju kompenseerida,“ ütles Karilaid.

Karilaid tõi näite eilsest, mil valitsus teatas, et muist kauplusi tuleb neljapäeval sulgeda. „Näiteks helistas mulle Haapsalu santehnika kaupluse omanik ja küsis, et kui kuu aja jooksul torud lõhkevad, kuidas siis käitutakse? Ja kuidas palka välja makstakse,“ rääkis Karilaid. „Ma soovitaksin valitsusel olla täpsem ja arusaadavam oma kommunikatsioonis.“

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
hangudega toopeale
hangudega toopeale

Eesti üks olulisemaid küsimusi on olnud, kuidas vältida ääremaastumist. – oi kurjam käsi läheb kabuuri järgi kohe. Karilaiu enda erakond viib seda küüditamist siin läbi. kui selle venna jutte uskuda siis läheks see raudtee juba stokholmini välja sit.

Vanja
Vanja

Pemine et juudapartei ikka jälle võimale eidati. karilaid su sõna ei maksa sa oled kõige ehtsam poliitiline kelm ja selle eest tuleks vangi panna. Seda raudtee undamist oleme ka siin juba 10 aastat kuulnud. Ma ei usu mitte ühtegi sinu sõna.

kui
kui

ma suren sellesse viirusesse, siis keda minu tahtlikus tapmises saaks süüdistada

Marta
Marta

Meie päevapoliitikat vaadates poliitikuid selles kull süüdistada ei saa- need on seal süüdimatud

Vahi nalja
Vahi nalja

Kas tõesti ka uue peatoimetaja puhul toimub kommentaaride kustutamine, masendav LE.

mann
mann

Nii et poliitik võib sulle täisteti süüdimatult käeo jaani ajada ja sa ei tohi talle midagi ütelda ka. siis on kohe vihakõne. Külma vett ja kaigast tulles sellisele võrkukaelale anda niikaua kui mõistus p… pähe tueb.

toim.
toim.

Isikuid solvavaid ja/või laimavad kommentaarid kustutame. Jääge suhtlemisel viisakuse piiridesse!

Vahi nalja
Vahi nalja

Avalik huvi korral on poliitik avalik tegelane. Kui kodanik arvab, et poliitik on saamatu ja kogenematu või lihtsalt loll siis see on hinnang, aga mitte solvamine. Küsimus on poliitiku tegudes, mitte sõnades. LE toimetusel on veel kõvasti arenguruumi kvaliteetväljaandeks saamisel.

Kar Nau
Kar Nau

Viisakuse piirides on ainult roosa-punased kommentaarid, kõik teised kuuluvad kustutamisele.

Arvos
Arvos

Temp on tehtud, koolid lahti tehtud ja nüüd olemegi seal kus oleme.

Korruptsiooni Koalitsioon (*Päike*)
Korruptsiooni Koalitsioon (*Päike*)

”Ootame enne ära uute surmajuhtumite rekordid ja siis vaatame, mis edasi teha”

eriolukord
eriolukord

meil on siin tükka aega juba eri olukord nagu Karilaiu või Suklese molu siia leheveergudele ilmub ajab iiveldama kohe.

hääletoru
hääletoru

Pole neil mehepoegadel häda kedagist-poisid nagu ponksid. Ja isegi jutt on asjalik.Mis teha kui toru lekib ja vett tuleb nagu jägala jugast.

Misasja
Misasja

ei aja

wpDiscuz