Karilaid: enne eriolukorda ootame ära uute piirangute mõju 

Jaanus Karilaid. Foto: Arvo Tarmula
Jaanus Karilaid. Foto: Arvo Tarmula

Riigikogu õiguskomisjoni juht keskerakondlane Jaanus Karilaid ütles, et enne eriolukorrale mõtlemist tasub ära oodata uued piirangud ja vaadata, kuidas need toimima hakkavad. Karilaid usub, et eriolukord tasub välja kuulutada siis, kui ilma selleta midagi olulist tegemata jääks, kirjutas ERR.

Keskerakonna esimees Jüri Ratas ütles, et eriolukord poleks mingi võluvits. „Aga tervikpildis, ma arvan, ta on üks oluline osa, et saata ühiskonda signaal kõikidesse vanusegruppidesse, et olukord on kriisis, olukord on katastroofiline ja see puudutab kõiki,“ rääkis Ratas.

„Aga sellest olulisem on kaks asja. Esiteks, et saada aru olemasolevatest reeglitest ja teiseks, anda võimalikult kiiresti signaal, kuidas valitsus kavatseb kogu seda kahju kompenseerida,“ ütles Karilaid.

Karilaid tõi näite eilsest, mil valitsus teatas, et muist kauplusi tuleb neljapäeval sulgeda. „Näiteks helistas mulle Haapsalu santehnika kaupluse omanik ja küsis, et kui kuu aja jooksul torud lõhkevad, kuidas siis käitutakse? Ja kuidas palka välja makstakse,“ rääkis Karilaid. „Ma soovitaksin valitsusel olla täpsem ja arusaadavam oma kommunikatsioonis.“

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
14 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
hangudega toopeale
3 aastat tagasi

Eesti üks olulisemaid küsimusi on olnud, kuidas vältida ääremaastumist. – oi kurjam käsi läheb kabuuri järgi kohe. Karilaiu enda erakond viib seda küüditamist siin läbi. kui selle venna jutte uskuda siis läheks see raudtee juba stokholmini välja sit.

Vanja
3 aastat tagasi

Pemine et juudapartei ikka jälle võimale eidati. karilaid su sõna ei maksa sa oled kõige ehtsam poliitiline kelm ja selle eest tuleks vangi panna. Seda raudtee undamist oleme ka siin juba 10 aastat kuulnud. Ma ei usu mitte ühtegi sinu sõna.

kui
3 aastat tagasi

ma suren sellesse viirusesse, siis keda minu tahtlikus tapmises saaks süüdistada

Marta
3 aastat tagasi
Reply to  kui

Meie päevapoliitikat vaadates poliitikuid selles kull süüdistada ei saa- need on seal süüdimatud

Vahi nalja
3 aastat tagasi

Kas tõesti ka uue peatoimetaja puhul toimub kommentaaride kustutamine, masendav LE.

toim.
3 aastat tagasi
Reply to  Vahi nalja

Isikuid solvavaid ja/või laimavad kommentaarid kustutame. Jääge suhtlemisel viisakuse piiridesse!

Kar Nau
3 aastat tagasi
Reply to  toim.

Viisakuse piirides on ainult roosa-punased kommentaarid, kõik teised kuuluvad kustutamisele.

Vahi nalja
3 aastat tagasi
Reply to  toim.

Avalik huvi korral on poliitik avalik tegelane. Kui kodanik arvab, et poliitik on saamatu ja kogenematu või lihtsalt loll siis see on hinnang, aga mitte solvamine. Küsimus on poliitiku tegudes, mitte sõnades. LE toimetusel on veel kõvasti arenguruumi kvaliteetväljaandeks saamisel.

mann
3 aastat tagasi
Reply to  Vahi nalja

Nii et poliitik võib sulle täisteti süüdimatult käeo jaani ajada ja sa ei tohi talle midagi ütelda ka. siis on kohe vihakõne. Külma vett ja kaigast tulles sellisele võrkukaelale anda niikaua kui mõistus p… pähe tueb.

Arvos
3 aastat tagasi

Temp on tehtud, koolid lahti tehtud ja nüüd olemegi seal kus oleme.

Korruptsiooni Koalitsioon (*Päike*)
3 aastat tagasi

”Ootame enne ära uute surmajuhtumite rekordid ja siis vaatame, mis edasi teha”

eriolukord
3 aastat tagasi

meil on siin tükka aega juba eri olukord nagu Karilaiu või Suklese molu siia leheveergudele ilmub ajab iiveldama kohe.

Misasja
3 aastat tagasi
Reply to  eriolukord

ei aja

hääletoru
3 aastat tagasi
Reply to  eriolukord

Pole neil mehepoegadel häda kedagist-poisid nagu ponksid. Ja isegi jutt on asjalik.Mis teha kui toru lekib ja vett tuleb nagu jägala jugast.