Ujulad ja spaad avatakse kõigile viimaste seas

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Foto: Arvo Tarmula
Foto: Arvo Tarmula

Kaubanduskeskuste avamiseni pole jäänud enam kaua aega, kuid rahvatervise ja hügieeni seisukohast olulistesse ujulatesse ja spaadesse veel niipea ei pääse, vahendab ERR-i uudisteportaal.

Sotsiaalminister Tanel Kiige sõnul on kriisist väljumise strateegias pingereas varasemaks paigutatud need tegevused, mida ühiskond rohkem vajab.

“Võib-olla meelelahutuse poolel erinevad sellised tegevused, mis ei eelda vältimatut vajadust, on pigem pingerea tagapool selleks, et erinevate leevendustega me ei tekitaks olukorda, kus nakatunute trend hakkab taas tõusma ja meil tuleb võib-olla loobuda mõnest senisest tegevusest ja sellisest teenusest, mida me iga päev vajame,” rääkis minister.

Basseinid ja spaad võivad uksed avada näiteks juuli lõpus või augustis. Kiik ütles, et ajakava järgi võiks leevendusmeetemete lõppfaas jõuda kätte umbes sellel ajal.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
juss
3 aastat tagasi

Siis on ujulad juba pankrotis!

Roheline
3 aastat tagasi

Kas kloorivesi seda viirust siis ei hävita?

Enriko
3 aastat tagasi
Reply to  Roheline

Riietusruumis küll mitte, kui viirusekandja köhatab, kapi- ja ukselinke näpib.