Auto sõitis teelt Kasari jõkke (täiendatud 8.45)

Kasari vana autosild. Andrus Karnau

 

Kasari vana autosild. Andrus Karnau

Häirekeskus sai eile kella 21.40 paiku teate, et Lääne-Nigula vallas Keskkülas sõitis teelt välja Kasari jõkke sõiduauto. Esialgseil andmeil viibis autos üks inimene.

Lääne prefektuuri operatiivjuhi Margo Petersi sõnul reageerisid sündmusele päästeametnikud ja politseinikud, kuid pimedas polnud kohe võimalik tuvastada auto asukohta vees. „Ootame praegu kohale tuukreid, kes asuvad sõidukit otsima,” ütles ta veidi enne südaööd.

Lääne prefektuuri operatiivjuhi Margus Toomsalu sõnul otsisid politseinikud koos tuukritega sõidukit ja selles esialgse info kohaselt viibinud inimest täna hommikul kella kaheni, kuid nähtavus vees oli väga halb ja sõidukit ega isikut ei leitud. „Kasari jõgi on selles kohas umbes viis meetrit sügav ja vesi on väga sogane. Jätkame ühes tuukritega täna uuesti otsinguid kella 9 paiku hommikul ja kaasame ka sonari,“ ütles Toomsalu.

Lääne prefektuuri pressiesindaja Kerstin Meresmaa sõnul sõitis auto vette väiksel kõrvalisel teel. Auto ei sõitnud vette sillalt.

Kõik juhtunu asjaolud on selgitamisel.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Pahvka
3 aastat tagasi

Kas keegi teab…kes see turakas oli?