Päästjad aitasid varese tamiili küljest lahti

Pühapäeval vajati päästjate abi Haapsalu linnas Kiltsi teel, kus vares oli puu otsas tamiili külge kinni jäänud ja ei suutnud enam iseseisvalt lahti saada. Päästjad püstitasid redeli ning päästsid varese lahti, mille peale vares lendas ära. Lisaks varese päästmisele selgitasid päästjad kogunevatele inimestele, et vajalik on järgida 2 + 2 reeglit. Inimesed olid mõistlikud ning jälgisid päästeoperatsiooni õigete pikivahedega.

17. aprillil kell 15.22 sai häirekeskus teate teele kukkunud puust Haeska külas. Päästjad eemaldasid ohtliku puu teelt.

19. aprillil kell 20.02 teatati päästjatele, et Lääneranna vallas Parivere külas põleb kulu. Põles 20 x 40 m kulu ja võsaalust pinnast, mille päästjad kustutasid.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments