Jaama tänaval algavad täna suured teetööd

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Möödunud aastal lõppes Tallinna maantee remont, tänavu jätkub remont Vahtra tänavast edasi. Samuti läheb remonti Jaama tänav. Arvo Tarmula

Esmaspäeval algavad Jaama tänava ja Tallinna maantee rekonstrueerimistööd, mis tähendab üles kaevatud tänavaid, ümber suunatud liiklust ja muutunud liinibussimarsruute.

„Esmaspäeval alustatakse töid Jaama tänaval, valgusfooriga ristmiku juurest. See tähendab, et autodega Jaama tänavale ei pääse, erandiks on Rimi parklasse ja kontorikaupade poodi suunduvad kaubaautod. Jalakäijate jaoks piiranguid ei ole,“ ütles Haapsalu aselinnapea Innar Mäesalu.

Rohuküla liiklus suunatakse Kuuse tänava kaudu Lihula maanteele ja sealt Männiku tee kaudu edasi Kiltsi teele. Pearistmikult Jaama tänava kaudu liiklejad suunatakse Mulla tänavale ja sealt Raudtee tänava kaudu Kiltsi teele.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
9 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Üle
3 aastat tagasi

40 aasta pole suudetud Jaama tn .sadevee kanalisatsiooni välja ehitada

Agu
3 aastat tagasi
Reply to  Üle

Nelikümmend aastat olete seda asja jälginud ja pole ise nõu ja jõuga appi läinud!? Nelikümmend aastat!!!!!

Mina.
3 aastat tagasi

Oot oot kas eelmine nädal leht mitte ei kirjutanud, et tegema hakatakse Tallinna mnt ennem ja hiljem Jaama tänav

Vambola
3 aastat tagasi

Super uudis! Nüukaaegse kattega tänav ammu vajab rekonstrueerimist

S.A
3 aastat tagasi

Jälle valetatud inimestele, tee siis ikka läheb ju kinni.

K.S
3 aastat tagasi

Ja alles oli artikkel, et liiklusele tänavat ei suleta aga jälle kusti kohalikele pähe…Et hiiumaa liiklust olevat nii väheks jäänud…a kohalik las kooserdab rongi…A eks lgp. Valitavad teavad niigi, et aga neid enam ükski normaalne inimene tagasi vali ju…

Misasja
3 aastat tagasi
Reply to  K.S

Mida sa vingud? Kas pole hea uudis, et teed korda tehakse? Krdi häda koguaeg, valutab kuskilt või?

Teee
3 aastat tagasi
Reply to  Misasja

Miks Sa, Misasja, valetad? Eelmine aasta alles lõpetati Vahtra tn ja Kuuse tn vaheline lõik. Miks nüüd uuesti sinna raha matma peab ? Kui palju linnavalitsuse palgafondist kinni peetakse selle “remondi” heaks?

Teee, toooo
3 aastat tagasi
Reply to  Teee

Nii naljakas, ::)), kui pöördes olla ja mitte midagi aru saada! Mitu raha siis pandi olematu Kuuse ja Vahtra tänava vahele?