Galerii: Turvalepa ja Võntküla esindajad tänasid Taebla ja Palivere poemüüjaid

Võntküla elanik Kalle Karm ulatas Palivere müüjatele koogi. Malle-Liisa Raigla
Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 12
Võntküla elanik Kalle Karm ulatas Palivere müüjatele koogi. Malle-Liisa Raigla

Turvalepa ja Võntküla külade esindajad Jüri Bachman ja Kalle Karm tänasid plaadikoogi, meepurgi ja tänukirjaga Palivere ja Taebla poodide müüjaid.

„On palju inimesi, kes töötavad eesliinil, ühed on poemüüjad ja täname oma kodukandi peamisi poode selle panuse eest, mida nad on andnud,“ ütles Bachman.

Bachman ja Karm sisenesid kõigepealt Palivere poodi ning seejärel Taebla poodi, lasid parajasti järjekorras olnud inimestel kauba eest ära tasuda ning koos tänusõnadega ulatasid müüjatele kingitused. „Kook, sest Võntküla on Läänemaa pannkoogipeaküla ja kõige paremad koogid tulevad sealt,“ rääkis Bachman. „Ja Turvalepa on meemeistrite küla, kus mesilaste abiga valmib antiseptiline mesi.“

Müüjatele viidud tänukirjal seisis: „Turvalepa ja Võntküla külaselts tänavavad teid raskel ajal julge ja lahke teenindamise eest.“

Müüjad võtsid kingid üllatunult, kuid tänulikult vastu. „Te olete riskikoldes eesrindlikult sõdinud,“ ütles Bachman veel müüjatele.

Malle-Liisa Raigla fotod

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments