6

Lihula otsib spordikooli direktorit

Kaie Ilves

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Lääneranna abivallavanem Andres Annast. Urmas Lauri

Lääneranna vald kuuulutas välja loodava spordikooli direktori konkursi.

Lääneranna abivallavanema Andres Annasti sõnul esialgu ühtegi soovijat ei ole. Konkurss kestab 1. maini. Spordikooli direktor peaks tööle hakkama maikuus 0,2 kohaga brutopalgaga 340 eurot. Lääneranna vallavalitsus taotleb koolile tegevusloa. „Direktori ülesanne on kool käivitada ja seda juhtida,“ ütles Annast.

Spordikooli alla koonduskid esialgse plaani järgi kõik Lääneranna vallas harrastatavad spordialad. „Maadlus, lauatennis ja jalgpall,“ ütles Annast.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Leili
Leili

Kas direktor läks kaduma?

Kellele
Kellele

seda spordikooli veel vaja on? Lapsigi pole suurt enam. Tavakoolide sulgemine on pidevalt jututeema…

Tark
Tark

Skeem on kontrolli all.

Seda et
Seda et

Loen ja loen ja ikka tõesti 340???

Treener
Treener

Kes tuleb 340 eur eest sp.kooli juhtima. Kas need ametnikud ise hakkaks sellise palgaga tööle ? Vaevalt. Jah, kunagi võib palk hakata tõusma ja lisaks olla treener aga see ei ole ju normaalne . Elada tuleb kohe ja praegu, nii ju korralikku tegijat ei saa. Huvitav mida ametnikud loodavad leida ? Jääme ootama.

Kahtlane jah
Kahtlane jah

Pealegi tähendab käivitamine ka suuremat koormust, kui üks tööpäev nädalas. Tundub ärakasutamise moodi või ei olegi korrektset tööd vaja ja oodatakse inimest, kes raha lihtsalt naiivselt vastu võtab ja midagi ei tee.

wpDiscuz