Lihula otsib spordikooli direktorit

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Lääneranna abivallavanem Andres Annast. Urmas Lauri

Lääneranna vald kuuulutas välja loodava spordikooli direktori konkursi.

Lääneranna abivallavanema Andres Annasti sõnul esialgu ühtegi soovijat ei ole. Konkurss kestab 1. maini. Spordikooli direktor peaks tööle hakkama maikuus 0,2 kohaga brutopalgaga 340 eurot. Lääneranna vallavalitsus taotleb koolile tegevusloa. „Direktori ülesanne on kool käivitada ja seda juhtida,“ ütles Annast.

Spordikooli alla koonduskid esialgse plaani järgi kõik Lääneranna vallas harrastatavad spordialad. „Maadlus, lauatennis ja jalgpall,“ ütles Annast.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
8 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Volli
4 aastat tagasi

Kuradi lollimat asja annab ikka välja mõelda,Lihulasse spordikool, see on ju hullem kui surnult sündinud üritus…., abort. Täpselt selline kesiklik mõtlemine.Samahästi võiks teha ju Kirblasse raudteejaama,mis sest et rongi ei käi,äkki läheb vaja.

Vahur Reede, saarlane
4 aastat tagasi

Raskel ajal on ajakirjanike peen huumor kena asi süngete sõnumite vahel.

Kontoris üks töötaja küsib teiselt: “Kuule, loen lehest kuulutust, et meie firma otsib bilansivõimelist raamatupidajat. Kuu aega tagasi ju just võtsime ühe tööle?”

“Jah, seda mõlakat me nüüd otsimegi!”

Leili
4 aastat tagasi

Kas direktor läks kaduma?

Kellele
4 aastat tagasi

seda spordikooli veel vaja on? Lapsigi pole suurt enam. Tavakoolide sulgemine on pidevalt jututeema…

Tark
4 aastat tagasi

Skeem on kontrolli all.

Seda et
4 aastat tagasi

Loen ja loen ja ikka tõesti 340???

Treener
4 aastat tagasi

Kes tuleb 340 eur eest sp.kooli juhtima. Kas need ametnikud ise hakkaks sellise palgaga tööle ? Vaevalt. Jah, kunagi võib palk hakata tõusma ja lisaks olla treener aga see ei ole ju normaalne . Elada tuleb kohe ja praegu, nii ju korralikku tegijat ei saa. Huvitav mida ametnikud loodavad leida ? Jääme ootama.

Kahtlane jah
4 aastat tagasi
Reply to  Treener

Pealegi tähendab käivitamine ka suuremat koormust, kui üks tööpäev nädalas. Tundub ärakasutamise moodi või ei olegi korrektset tööd vaja ja oodatakse inimest, kes raha lihtsalt naiivselt vastu võtab ja midagi ei tee.