4

Kaubanduskeskustes jäävad lahti vaid toidupoed ja apteegid

Lääne Elu

info@le.ee

Foto: Urmas Lauri
Foto: Urmas Lauri

Valitsus otsustas sulgeda alates reedest kaubanduskeskused, avatuks jäävad toidupoed ja apteegid, teatas valitsus sotsiaalmeedias.

Kaubanduskeskused on suletud reedest.  Avatuks jäävad toidupoed, apteegid, telekommunikatsiooni ettevõtete müügikohad, pangakontorid, pakiautomaadid ning kauplused, kus müüakse või laenutatakse abivahendeid ja meditsiiniseadmeid abivahendi kaardi või meditsiiniseadme kaardi alusel.

Söögikohtades on lubatud vaid toidu kaasamüük. Sisse- ja väljapääsude juures tuleb tagada desinfitseerimisvahendite olemasolu.

27. märtsist tuleb õhtul kella 22st sulgeda söögikohad, baarid ja teised lõbustusasutused, välja arvatud toidu kaasamüük ja toidu kojuvedu. Samuti on suletud meelelahutuskohad (näiteks keegel, piljard, vesipiibukohvikud, bowling, täiskasvanute klubid).

Valitsus teatab, et homsest tuleb avalikus kohas (näiteks välised mängu- ja spordiväljakud, rannad, promenaadid, tervise- ja matkarajad) ja siseruumis (välja arvatud kodus) hoida teiste inimestega vähemalt 2 meetrit vahet. Avalikus kohas tohib koos viibida kuni kaks inimest. Piirang ei kehti koos viibivatele ja liikuvatele peredele ning avalike ülesannete täitmisel.

Valitsus vaatab piirangud üle kahe nädala möödudes.

 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Koheselt
Koheselt

rekvireerida Postimees klaviatuur!

Postimees
Postimees

Katku levila nõuab meetmeid…

Roheline
Roheline

A mis bussidest saab?

Kodanik
Kodanik

Kaubamaja solaarium ka paluks sulgeda.
Mõistlik oleks isegi autokoolid sulgeda vähemalt kaheks nädalaks.

wpDiscuz