0

Haiglaravil on 17 koroonaviirusesse nakatunud inimest, neist 4 on kriitilises seisus

Lemmi Kann

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Hetkel vajab Eestis uue koroonaviiruse tõttu haiglaravi 17 inimest, neist intensiivravi vajab 6 ja kriitilises seisus on 4, teatas terviseamet.

Pärnu Haiglas on 3 inimest, neist 2 seisund on stabiilne ja 1 kriitiline.

Ida-Tallinna keskhaiglas on 2 inimest, mõlemad on stabiilses seisundis. Põhja-Eesti regionaalhaiglas on 2 inimest, mõlemad kriitilises seisundis. Tartu ülikooli kliinikumis on ravil 3 inimest, neist 1 on kriitilises seisus intensiivravis. Lääne-Tallinna kekshaiglas viibib hetkel 7 inimest, nende kõigi seisund on stabiilne ja nad ei vaja intensiivravi.

Haiglatest on välja kirjutatud 7 inimest.

Täna hommikuks oli Eestis koroonaviirus diagnoositud 352 inimesel, kokku on tehtud 3724 testi. Ööpäevaga laekus 495 testi tulemust, mis on 78 võrra rohkem kui eile.

Läänemaal ei ole diagnoositud juhtumite arv suurenenud – neid on kaks.

Võrreldes eilsega lisandus 26 uut positiivset tulemust, kellest 16 on Saaremaal, 5 Harjumaal, 4 Võrumaal ja 1 Tartumaal. Vanusegruppide vaates on seis endine: nooremad kui 20-aastased moodustavad vähem kui 6 protsenti ja vanemad kui 60 eluaastat 17 protsenti nakatunutest. Haiglaravil on 15 inimest, neist 4 vajab intensiivravi. Kahe intensiivravil viibiva patsiendi seis on kriitiline.

Eesti andmeid kuvava koroonakaardi leiab veebilehelt. Lisainfot leiab terviseameti temaatiliselt kodulehelt ja terviseameti Facebookist. Eriolukorda puudutavatele küsimustele leiab valitsuse kodulehelt.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz