E-etteütlus lükkub eriolukorra tõttu edasi

Vikerraadio e-etteütlus, mis pidanuks kõlama reedel kell 10.30, lükkub Eestis välja kuulutatud eriolukorra tõttu edasi, kõige varem toimub etteütlus järgmise nädala lõpus, teatas ERR.

Etteütluse korraldajad mõistavad, et täna on paljude inimeste tähelepanu suunatud riigis välja kuulutatud eriolukorrale ja koolides toimuvad ümberkorraldused, mis ei võimalda etteütlust tundidena läbi viia.

E-etteütlus toimub lähinädalatel, kuupäevast teavitatakse avalikkust ja eraldi ka koole, kes saavad e-etteütlust kasutada ka ühe kaugõppe abivahendina. Etteütluse toimumiseni saab enda keeleteadmisi proovile panna erinevates ülesannetes, mille leiab EKI kodulehel.

Tänavune e-etteütluse tekst on inspiratsiooni saanud Jaan Krossist, kelle sünnist möödus veebruaris sada aastat. Teksti koostajad teevad viite ka põhiseaduse sajandale sünnipäevale.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments