Naabri mure tõttu viis politsei mehe kainenema

22. veebruari õhtupoolikul kella 18.40 paiku sai häirekeskus murelikult Haapsalu elanikult teate, et tema naaberkorteris on tekkinud konflikt, mis tundus tõsine.

Teatele reageerinud politsei selgitas välja, et korteris olid ühise alkoholi tarvitamise käigus tülli läinud mees ja naine. Politsei toimetas 58-aastase mehe jaoskonda kainenema.

„Tahaksin siinkohal tänada murelikku Haapsalu elanikku, kes teatas võimalikust lähisuhtevägivalla juhtumist. Vägivald ei ole peresisene asi ja märgates ning teada andes saame aidata leida ohvrile vajalikku abi,” ütles Haapsalu politseijaoskonna patrulltalituse juht Meelis Laurmann.

Möödunud nädala jooksul reageeris Haapsalu politseijaoskond 25 väljakutsele, milles 15 oli Haapsalus ja kümme ülejäänud maakonnast.

Väärtegusid registreeriti möödunud nädalal 21, millest 16 olid liiklusalased. Tabati üks alkoholijoobes mootorsõidukijuht, kelle suhtes alustas politsei kriminaalmenetlust.

48-aastase mehe suhtes, kes Haapsalus Jaama tänaval asuvas kauplusest varastada püüdis, alustas politsei samuti kriminaalmenetlust.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments