Uspenskid võistlesid Valgevenes tugeval maadlusturniiril

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Kevin Uspenski tuli Valgevenes kaheksandaks. Foto erakogu
Kevin Uspenski tuli Valgevenes kaheksandaks. Foto erakogu

Haapsalu noored maadlejad Kevin ja Robin Uspenski võtsid Eesti kadettide koondislastena osa tugevast rahvusvahelisest maadlusvõistlusest Valgevenes Lidas.

16aastane Robin Uspenski sai U17 ehk kadettide vanuseklassis kehakaalus kuni 71 kg seitsmenda koha. Võistlejaid oli 32. „Robin sai väikese hüppeliigese vigastuse. Arvan,. et ilma selleta oleks ta võinud paremagi koha saada,“ ütles poisid võistlustele sõidutanud isa, maadlustreener Aap Uspenski.

Robini kaksikvend Kevin sai kuni 80kg poiste võistlusel 26 võistleja seas kaheksanda koha. „Kevin kaotas hilisemale pronksmedalivõitjale,“ märkis Aap Uspenski.

Lida maadlusvõistlusest võttis peale valgevenelaste osa palju häid noori maadlejaid Baltimaadest, Ukrainast, Tadžikistanist, Armeeniast, Gruusiast, Usbekistanist, Kasahstanist. „Venemaalt oli isegi mitu koondist,“ ütles Aap Uspenski, kelle sõnul on need kõik tugevad maadlusmaad.

Eestlaste jaoks tegi turniiri raskemaks seegi, et paljud vastased on selles vanuses füüsiliselt rohkem arenenud. „Meie poiste tulemused olid head,“ leidis Aap Uspenski.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments