Hariduse arengukava küttis Lihula volikogus kirgi

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Lääneranna volikogu arutas koolide küsimust eelmisel nädalal. Urmas Lauri

Lääneranna volikogu arutas koolide küsimust eelmisel nädalal. Urmas Lauri

Lääneranna volikogu esimees Arno Peksar loodab valla hariduse arengukava tuua esimesele ringile volikogu märtsiistungil.

„Slaidisõu ei ole veel arengukava,” selgitas Peksar volikogu neljapäevasel istungil. „Koolide arengukavaga tuleks esimesele ringile volikogu märtsiistungil.”

„On kaks erinevat asja: üks on hariduse arengukava, mida volikogu see koosseis vastu võtab, aga kui hakatakse kuskil haridusasutust kinni panema, siis see on teine asi ja suure tõenäosusega praegune volikogu neid otsuseid vastu ei võta,” nentis Peksar.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Vaino Saue
4 aastat tagasi

Lääneranna volikogu esimees Arno Peksar kardab, et järgmistel kohalikel valimistel valla elanikud teda ei vali, sellepärast ta “nendib, et volikogu neid otsuseid vastu ei võta”.

Leili
3 aastat tagasi
Reply to  Vaino Saue

kusjuures valetab ka raibe – vallavalitsuse kindel kavatsus on suruda see arengukava otsus nüüd praegu läbi, et siis sügisest hakata ellu viima. Pärast valimiste ajal, kui keegi peaks kobisema et miks te koole kinni panete – siis on Mikkmetsal lihtne öelda: a seda ju otsustas volikogu