Lehis ja Differt pääsesid MK-etapil põhitabelisse

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Nelli Differt. Foto. Eva Pavía / Bizzi

Epeevehklemise MK-etapp peetakase sel nädalavahetusel Hispaanias Barcelonas. Stardis on ka eestlannad, kes osalevad nii individuaal- kui ka naiskonnavõistlusel.

Otse põhitabelisse pääsesid maailma edetabeli 16 paremat, kelle hulgas Eesti esindajat pole. Kõige lähemal sellele on Katrina Lehis, kes hoiab 19. positsiooni. Erika Kirpu on 22., Kristina Kuusk 32., Julia Beljajeva 41. ja Irina Embrich 51.

Kvalifikatsioonist pääsesid põhitabelisse Lehis, Nelli Differt, Kirpu, Embrich ja Beljajeva. Lehis ja Differt olid sealjuures ainsad, kes võitsid alagrupis kõik kohtumised ega pidanud lisamatšdel vehklema.

Eelringist ei pääsenud edasi Kuusk, Laura Kütt ja Veronika Zuikova.

Tänane võistluspäev algab Barcelonas Eesti aja järgi kell 10, naiskonnavõistlus peetakse pühapäeval.

Kristina Kuusk. Foto: Eva Pavía / Bizzi
Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments