0

Lehis ja Beljajeva pääsesid Barcelonas 32 parema sekka

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

64 parema hulgast pääsest Katrina Lehis edasi, alistades ungarlanna Eszter Muhari. Foto: Eva Pavía / Bizzi Team

Nelli Differti ja Alexandra Louis Maria kohtumine. Foto: Eva Pavía / Bizzi Team

Katrina Lehis ja Julioa Beljajeva pääsesid Barcelona K-etapil 32 parema sekka, Nelli Differt ja ka ülejäänud eestlannade jaoks on individuaalturniir aga lõppenud.

Katrina Lehis alistas 13:12 ungarlanna Eszter Muhari ja kohtub järgmises ringis kogenud rumeenlanna, maailma esinumbri Ana Maria Popescuga. Beljajeva rajale matš oli lühike,s est sai 1:0 eduseisul tuneeslannalt Sarra Besbeselt loobumisvõidu ja vehkleb 32 parema seas prantslanna Josephine Jacques-Andre-Coquin’iga.

Nelli Diert kaotas prantslannale Alexandra Louis Marie’le 11:15, Irina Embrich tunnistas kolm aastat tagasi maailmameistriks kroonitud venelanna Tatjana Gudkova 8:7 paremust ning Erika Kirpu kaotas ukrainlannale Dzhoan Feybi Bezhurale 13:15.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz