Politsei leidis Haapsalust kadunud Geitsi

Kadunud Geits

Politsei leidis eile õhtul Haapsalus kadunud 16-aastase Geitsi täna Tallinnast.

„Tänu tähelepanelike kodanike vihjetele leidis politsei täna kella 11.30 ajal Geitsi Tallinnast Rocca al Mare keskuse juurest. Selgus, et noormees oli eile õhtul sõitnud bussiga Haapsalust Tallinnasse. Temaga on kõik korras ja ta toimetatakse tagasi koju,” ütles Haapsalu piirkonnapolitseinik Sigrid Siht.

Politsei sai teate noormehe kadumisest eile, 4. veebruari õhtul kella 19.40 paiku, kui Geits ei naasnud koolist. Politsei käivitas kohe otsingud ning kontrollis Haapsalu ümbruskonda.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Pook
Pook

Meie uus klubi liige.

wpDiscuz