Eviko ehitab Haapsalu üürimaja

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Eelmisel reedel sõlmis Haapsalu Linnamajanduse AS lepingu Eviko Ehitus ASiga, kes peab järgmise aasta jaanuari lõpuks valmis ehitama Haapsalu üürimaja.

„Et pakkuma tuli kuus firmat, näitab, et objekti vastu tunti suurt huvi,” märkis Haapsalu Linnamajanduse juht Peeter Vikman.

Juba reedel pani Eviko Ehitus Niine tänav 49 asuvale platsile oma soojaku paika ja eile nähti tulevasel ehitustandril askeldamas geodeeti. „Ma arvan, et üsna kohe läheb ehitamiseks. Kolmapäeval on meil esimene ehituskoosolek,” ütles Vikman.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Ehitaja
4 aastat tagasi

Eviko OÜ pakkumine on mitmel hankel mitte vastavaks tunnistatud, kuna ei ole oma töid korrektselt lõpetanud või ei ole pangad aktsepeerinud ettevõtet (Lihula Pereastikeskus, Pirita Perearstikeskus, Pärnu promenaad). Taustauuringud on jäänud tellijal tegemata.

Allah akbar
4 aastat tagasi

pagulaste jaoks

Juss
4 aastat tagasi

Eviko Ehitus OÜ ikka? See ju vana Facio punt.
Eviko Ehitus AS nimelist ettevõtet ei eksisteeri.

elan metsas
4 aastat tagasi
Reply to  Juss

Jah,seda tahaks küll teada, kellele on see ehitis edaspidi eluasemeks. Kas vanainimene saab ka seal elada, et mitte hooldekodusse minna kui ise kõike teeb*toimetab