Lääne Elu paberleht neljapäeval, 6. veebruaril

Lääne Elu

info@le.ee

Kiideva sadam saab kevadeks süvendatud

Keskkonnainvesteeringute keskuse toetuse abiga laseb Haapsalu linnavalitsus süvendada Kiideva ja Haeska lautrikohad ning Puise väikesadama.
Kiidevas algasid süvendamistööd juba teisipäeval.

Haapsalu saab oktoobris uued bussipaviljonid

Eelmise aasta lõpus kuulutas Haapsalu linnavalitsus välja enampakkumise, et leida reklaamifirma, kes paigaldab Haapsallu uued bussiootepaviljonid ja saab ühtlasi õiguse kasutada paviljone välireklaamide eksponeerimiseks.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments