0

Lääne Elu paberleht neljapäeval, 6. veebruaril

Lääne Elu

info@le.ee

Kiideva sadam saab kevadeks süvendatud

Keskkonnainvesteeringute keskuse toetuse abiga laseb Haapsalu linnavalitsus süvendada Kiideva ja Haeska lautrikohad ning Puise väikesadama.
Kiidevas algasid süvendamistööd juba teisipäeval.

Haapsalu saab oktoobris uued bussipaviljonid

Eelmise aasta lõpus kuulutas Haapsalu linnavalitsus välja enampakkumise, et leida reklaamifirma, kes paigaldab Haapsallu uued bussiootepaviljonid ja saab ühtlasi õiguse kasutada paviljone välireklaamide eksponeerimiseks.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz