Muusikakool läheb remonti

Lemmi Kann

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Jaak Vasar. Foto: Arvo Tarmula
Haapsalu muusikakooli direktor Jaak Vasar. Foto: Arvo Tarmula

Kolmapäeval sai valmis Haapsalu muusikakooli remondiprojekt ja lähiajal kuulutab Haapsalu linnavalitsus välja ka ehitushanke.

Haapsalu muusikakooli ruumid vajavad korralikku remonti. Haapsalu aselinnapea Innar Mäesalu ütles, et remonditakse koridorid, klassiruumid, tehakse seinu helikindlamaks, pannakse uus valgustus ja klassid saavad ka ventilatsiooni. Eeldatavasti läheb kõik see maksma umbes 300 000 eurot.

Osa remondirahast tuleb maakondade arengustrateegiate elluviimise toetusmeetmest (MATA), mida jagatakse riigieelarvest, teine osa linna eelarvest. „Ehitusega loodame alustada kohe pärast õppetööde lõppu ja enne järgmist õppeaastat peab kõik valmis olema,” ütles Mäesalu.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz